FREIBURG, EXEMPLE DE MOBILITAT SOSTENIBLE

Setmana Europea de la Mobilitat

Finalitzat
2023
divendres, 22 de setembre | 18:30 h
DURADA:  1 hora
Compartir

La mobilitat actual ha de millorar en la gestió de la demanda, és a dir, que el nombre de persones transportades sigui el màxim amb  la menor despesa energètica i d’espai possible.

La ciutat de Freiburg és pionera en l’aplicació de polítiques amb criteris de sostenibilitat en tots els camps: urbanisme, residus, gestió de l’aigua, serveis propers, habitatge i sobretot mobilitat sostenible. Freiburg és de les ciutats europees amb més ús del transport sostenible, tant que alguns qualifiquen de miracle. Però és realment un miracle? a la sessió intentarem esbrinar el perquè i com s’han produït aquests resultats.

A la xerrada veurem i comentarem les imatges del viatge que va fer en Pere Teixidor el passat mes de juny, per allò que una imatge val més que mil paraules i us intentarem fer arribar les sensacions que dona una ciutat tan pacificada de trànsit.

Al final de la sessió, obrirem el debat al públic que participi amb les aportacions que cregui convenients. Volem  crear un espai de debat on es puguin debatre solucions i millores a la mobilitat de la nostra ciutat tot fent-la més sostenible, eficient i participada.

Divendres
22
set
Gratuït
Finalitzat