Emocions i relacions saludables, moment de cuidar-nos

Taller sobre emocions i relacions saludables.

Finalitzat
2023
dilluns, 9 d’octubre | 18:00 h
DURADA:  Dues hores. De 18:00h a 20:00h
Compartir

Taller sobre emocions i relacions saludables, amb metodologies que permetin transmetre els continguts d'una manera dinàmica i divertida. 

A càrreg de: Joana Frigolé

Aquest taller forma part de la programació del projecte de Cura i benestar, un nou programa d’activitats gratuïtes dirigides a tota la comunitat, especialment a  les dones, a qui, majoritàriament, s’atribueix el treball de les cures. L’objectiu és oferir recursos de cura i benestar d’accés universal.  

La proposta de talle és gratuïta però cal fer inscripció prèvia per a cada activitat a través d’aquest formulari. Per a més informació o resoldre algun dubte, es pot contactar al correu electrònic curaibenestar@labisbal.cat o al telèfon 672112622. 

Servei de canguaratge gratuït per a infants in situ on es fa l’activitat.

Totes les activitats disposen d’un espai de canguratge gratuït per a infants en el lloc on es desenvolupa l’activitat. El servei de canguratge vinculat a les activitats de Cura i Benestar està emmarcat en el programa Temps x Cures promogut pel Departament d’Igualtat i Feminismes a partir de la iniciativa “Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat.Temps x Cures té per objectiu impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nenes i nens dels 0 als 14 anys a tot el territori català.

Dilluns
09
oct
Gratuït
Finalitzat