Jocs Emporion 2024

Bàsquet Prebenjamí i Benjamí

Finalitzat
dissabte, 18 de maig | 08:00 h
DURADA:  7h
Compartir

La Bisbal d'Empordà es convertirà en l'escenari del Campionat de Bàsquet per a categories prebenjamí i benjamí, inclosos en els Jocs Emporion 2024. L'acció tindrà lloc el 18 de maig al matí, als pavellons d'Esports i Firal, com a part de les celebracions del desè aniversari d'aquest esdeveniment esportiu.

Celebrant una dècada d'esport i joc, aquesta edició especial reunirà més de cinc mil esportistes arreu de la comarca en un cap de setmana ple d'activitat, destacant el compromís de promoure valors importants com el treball en equip, el respecte i l'esforç personal.

Els Jocs Emporion, una iniciativa de la Diputació de Girona i suportada per la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, són un punt de trobada per a joves atletes que volen demostrar les seves habilitats en un entorn competitiu i divertit.

A més de l'emoció del bàsquet que viurem a la Bisbal, els Jocs inclouen activitats per a tots els públics, com ara esports adaptats i una trobada esportiva per a la gent gran, demostrant que l'esport és per a tothom.

No et perdis l'oportunitat de donar suport als nostres joves esportistes i de gaudir de l'ambient festiu que els Jocs Emporion porten cada any. Ens veiem als pavellons per viure de prop la passió pel bàsquet!
Pots veure tota la programació esportiva dels Jocs Emporion aquí.

Dissabte
18
mai
Finalitzat
Activitats relacionades
2024
37è Rally Empordà
Competició automobilística
Del dv. 24.05.24 al ds. 25.05.24
Passeig Marimon Asprer
Esport