37è Rally Empordà

Competició automobilística

Gratuït
Del dv. 24.05.24 al ds. 25.05.24

Ho organitza: Escudaria Baix Empordà

Compartir

El 36è Rally Empordà, organitzat per l'Escudaria Baix Empordà, ofereix un apassionant recorregut amb trams com Els Àngels, Santa Pallaia, La Ganga i Sant Grau, que posen a prova les habilitats dels pilots i ofereixen un autèntic espectacle als espectadors.

A més dels trams emocionants, el rally compta amb el Parc Tancat, situat al Passeig Marimon Asprer de la Bisbal d'Empordà, que és un punt estratègic on els equips realitzen les darreres preparacions i ajustos als seus vehicles abans d'afrontar els trams cronometrats. Aquest espai és una oportunitat per als espectadors de veure els cotxes de prop i interactuar amb els equips i pilots abans de la competició.

El Parc d'Assistència, per la seva banda, està situat al pàrquing de l'antic camp de futbol, proporcionant un espai per als equips i els espectadors per descansar, gaudir d'activitats relacionades amb el món de l'automobilisme i observar els cotxes en moments de manteniment i revisió.

Amb aquests trams emocionants i els punts estratègics com el Parc Tancat i el Parc d'Assistència, el 37è Rally Empordà ofereix una experiència única per als pilots, equips i espectadors. Aquest esdeveniment combina l'emoció de les competicions amb la bellesa dels paisatges empordanesos, creant un ambient festiu i vibrant que captiva a tots els aficionats del motor.

Per més informació: Escudaria Baix Empordà

Divendres
24
mai
Dissabte
25
mai