Maria del Mar Bonet - CANCEL·LAT

Vipsbalsound

Suspès
divendres, 3 de maig | 21:00 h

Ho organitza: Vipsbalsound

Amb el suport de: Ajuntament de la Bisbal. Àrea de Cultura

Compartir

MARIA DEL MAR BONET - CANCEL·LACIÓ DEFINITIVA 

Lamentem molt informar-vos que una nova recaiguda en l'afecció vocal de l'artista Maria del Mar Bonet no ens deixa més opció que cancel·lar de manera definitiva el concert de Maria del Mar Bonet anunciat al Teatre Mundial de La Bisbal d'Empordà aquest divendres 3 de maig de 2024.

Tornem demanar disculpes per les molèsties ocasionades davant els anteriors ajornaments que finalment han derivat en aquesta inesperada cancel·lació que estimem com a definitiva a l'espera i el desig que la gran artista que és Maria del Mar Bonet pugui recuperar-se en plenitud. 
Tot i que en les darreres setmanes ja semblava recuperada de les afeccions que van provocar els dos anteriors ajornaments (29 de desembre i 9 de febrer) com així ho va fer palès amb els diferents recitals que va efectuar durant els mesos de març i abril, aquesta imprevista recaiguda no ens ha deixat altra alternativa que anunciar aquesta cancel·lació definitiva.


Agraïm la comprensió, la paciència, l'atenció de totes aquelles persones que han mantingut la seva entrada tot i les dues suspensions anteriors, així com els que l'han adquirit de nou i demanen disculpes davant d'una situació absolutament aliena a la nostra responsabilitat i en la que no podem fer una altra cosa que desitjar la millora de salut de la cantant mallorquina i potser algun dia tornar a intentar programar-la sempre i quan les condicions permetin la certesa de fer-ho possible.


L'import de les entrades serà reemborsat per la plataforma Entradium a través del mateix sistema que van ser adquirides en el transcurs d'aquesta mateixa setmana.

Festivals

Divendres
03
mai
Des de
25 €
Suspès