Leonora Gaitanou

Recital operístic

Finalitzat
divendres, 23 de febrer | 21:00 h

Organitza: Ajuntament de La Bisbal d'Empordà

Amb el suport: Brava Performing Arts

Compartir
ALMA

"El Cos és el temple de l'Ànima. Els ulls són el seu mirall, i la veu la seva arrel".

Les emocions són la llengua de l'ànima i a través de 9 idiomes (rus, francès, italìa, alemany, anglès, hongarès, grec, xec i espanyol) la mezzosoprano graga Leonora Gaitanou acompanyada pel pianista Konstantinos Papadakis, ens convida a endinsar-nos en les profunditats de l'esperit. Una proposta semiescenificada de veu i piano on la ves es desperta a través d'un moviment corporal poètic.

Leonora Gaitanou,  mezzo-soprano

Descrita com a ''una intèrpret destacada'’ (The Stage), "una estrella emmergent en l'òpera" (Bieler Tagblatt), "la sorpresa de la nit" (Critics Point), la mezzosoprano grega Leonora Gaitanou, amb el nom artístic de Leonora, ha completat una àmplia gamma d'estudis per esdevenir una artista altament versàtil. Des del 2015, explora les teràpies holístiques per a la seva pròpia curació i com a terapeuta, i recentment ha practicat teràpia musical, teràpia dramàtica i teràpia de joc per a nens. El 2021, va crear el seu primer projecte en solitari complet, Judith, basat en el Castell de Bluebeard de Béla Bartók, on combina teràpies holístiques amb òpera per primera vegada, introduint el tema '’Òpera com a cerimònia i procés de curació''. Leonora i la seva interpretació van ser nominades pel concurs internacional Fedora a París, a la categoria Premi Òpera 2022, atorgat a artistes emergents amb idees innovadores, representant l'Òpera Nacional Grega i Grècia, que va participar per primera vegada en aquesta categoria. També forma part del "Grup de Sacerdotesses" de la Cerimònia del Relleu de la Flama Olímpica dels Jocs Olímpics.

Konstantinos Papadakis, pianista

Konstantinos Papadakis, pianista de renom, neix a Heraclion - Creta, Grècia, reconegut per la premsa com una "promesa musical i un artista genuí", ha impactat amb interpretacions impressionants i una versatilitat única. Les seves actuacions, tant en recitals com amb orquestres i conjunts de cambra, han estat aclamades en sales de concerts de tot el món, des de Rússia fins als Estats Units i el Canadà. El seu repertori extraordinàriament ampli inclou més de 70 concertos, 300 obres per a piano sol i nombroses peces de cambra. El seu bagatge acadèmic inclou estudis al Conservatori Hel·lènic d'Atenes i a la Boston University, on es va graduar amb honors i va obtenir un Diploma d'Artista en Interpretació de Piano. Ha estat part del prestigiós professorat de piano del College of Fine Arts de Boston University fins al 2019 i ha exercit com a Artista en Ressidència Samuel Barber a la West Chester University. A més de les seves actuacions amb l'Atlantic Symphony Orchestra, ocupa la Càtedra Principal Motoko i Gordon Deane. Actualment, Papadakis imparteix classes de piano al Conservatori de Nova Anglaterra, a la Belmont Piano Academy i dirigeix la Summer Piano Academy a Grècia.

Video conception: Marc Molinos (Piedra Muda Lab)

Divendres
23
feb
Des de
10 €
Finalitzat
Activitats relacionades
DIA DE LA MUSICA 2024 | © Federació del Comerç de la Bisbal
2024
Celebrem el Dia de la Música a la Bisbal!
Sabeu quina és una de les característiques de la Bisbal? Que és terra de músics!
ds. 22.06.24 | 12:00 h
Voltes d'en Galí
Música
2024
Les Salvatges + PD Pubilla Hilton
fITM - Festival Internacional del Terracotta Museu
dc. 03.07.24 | 20:00 h
Plaça Major
Música
Ferran Palau + Jordi Serradell
fITM - Festival Internacional del Terracotta Museu
dc. 10.07.24 | 20:00 h
Terracotta Museu
Música
B1n0 + Meritxell Neddermann
fITM - Festival Internacional del Terracotta Museu
dc. 17.07.24 | 20:00 h
Terracotta Museu
Música
Tarquim + Magalí Datzira
fITM - Festival Internacional del Terracotta Museu
dc. 24.07.24 | 20:00 h
Terracotta Museu
Música
2024
Empordà Music Festival
dv. 26.07.24 | 19:00 h
Parquing camp de futbol vell
Música