Creem escenes fantàstiques amb Chroma

Bibliomakers

Finalitzat
Del dv. 09.02.24 al dv. 23.02.24 | 17:00 h
Durada: 1 hora i 30 minuts

Ho organitza: Biblioteca Lluïsa Duran

Compartir

Taller de 3 ssions d'1h i 30 minuts cadauna dirigit a infants de 6 a 10 anys on coneixerem i utilitzarem la tècnica Chroma Key.

El Chroma Key és una tècnica audiovisual que es fa servir tant en fotografia com en cinemàtica. Consisteix en la gravació d'objectes o persones amb un fons verd, que després es pot substituir per altres colors, imatges, o vídeos.

  • * 1a sessió. En aquesta sessió, els participants es traslladaran allà on vulguin (a la Lluna, al Carib, a l'Everest...), fent ús d'aquesta tècnica. Aquest incorporaran diferents fons a una fotografia o vídeo.
  • * 2a sessió. En aquesta segona sessió es treballen els efectes especials en el cinema. Els participants gravaran una petita escena d'acció fent ús de la tècnica Chroma Key. Posteriorment, editaran aquesta escena, incloent-hi efectes especials i efectes de so.
  • * 3a sessió. En aquesta tercera sessió els participants s'endinsaran a dins l'escena d'una pel·lícula. Per fer-ho possible s'utilitzarà un Chroma gran. Els participants reescriuran una escena d'una pel·lícula i la recrearan canviant la història.

Activitat inclosa dins el projecte Bibliomakers coordinat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

INSCRIPCIONS: 972 64 21 79 - biblioteca@labisbal.cat

Divendres
09
feb
Gratuït
Finalitzat
Divendres
16
feb
Gratuït
Finalitzat
Divendres
23
feb
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
2024
Tallers familiars
Del dg. 28.07.24 al dg. 25.08.24 | 11:00 h
Terracotta Museu
Familiar