Les minyones del Rector de Vallfogona

Concert teatralitzat

Finalitzat
2023
dijous, 23 de novembre | 19:00 h
DURADA:  1 hora i 15 minuts

Ho organitza: Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Biblioteca Lluïsa Duran.

Compartir

Concert teatralitzat on es troben dos personatges molt peculiars, les dues minyones del Rector de Vallfogona. Dues mirades antagòniques davant la vida i l’obra del famós poeta. Cançons, anècdotes i conflictes no resolts en un espectacle ple de música, poesia i bon humor.

Les poesies del Rector de Vallfogona, prenen forma de cançons, de la mà del compositor Carlos Lupprian, i estan interpretades per Pili Cugat a la veu, des del paper de la minyona Raimunda, Carlos Lupprian a la guitarra. Compta amb la interacció de l’actriu Pilar Ferrando, des del paper de Jacinta, l’altra minyona.

Gran part dels poemes musicats son de temà ca amorosa, amb la visió par cular del poeta, realista, sarcàs ca i burlesca. També hi ha poemes musicats de pronunciada crí ca social, que expressen una realitat amb un cert paral·lelisme amb els nostres temps.

A càrrec de Pili Cugat (veu) Carlos Luprian (guitarra) i Pilar Ferrando.

Activitat inclosa dins les commemoracions del quatricentenari de la mort del Rector de Vallfogona, organitzades pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Dijous
23
nov
Gratuït
Finalitzat