OPEN Internacional Femení Sol Gironès

Torneig Tenis WTA 125

Finalitzat
2023
Del dl. 05.06.23 al dg. 11.06.23 | 10:00 h
DURADA:  10h
Compartir

L'Open Internacional Femení Sol Gironès és un esdeveniment esportiu d'importància mundial que se celebra del 5 a l'11 de juny, organitzat amb orgull pel Centre Esportiu CT La Bisbal. Aquest torneig de tennis destaca per la seva participació exclusivament femenina, reunint les millors jugadores professionals de tot el món en emocionants partides individuals i dobles.

Amb un prestigiós historial, l'Open Internacional Femení Sol Gironès s'ha convertit en una fita en el calendari esportiu, i aquest any adquireix un valor afegit significatiu. El torneig ha ascendit de categoria, consolidant-se com un dels esdeveniments de tennis més rellevants de la regió. L'ascens de categoria de l'Open Internacional Femení Sol Gironès és un gran pas enfront del seu reconeixement internacional, confirmant la seva excel·lència esportiva i la seva capacitat per atreure talents d'elit. Aquest nou estatus reforça la posició del torneig com un referent en el calendari del tennis femení mundial.

Durant aquests set dies, els espectadors podran gaudir de la destresa, l'enginy i la passió de les jugadores més talentoses del món en un ambient vibrant i competitiu. L'Open Internacional Femení Sol Gironès proporciona una oportunitat única per a la comunitat local de presenciar el tennis de primer nivell i animar les seves favorites en un entorn excepcional.

 

El Centre Esportiu CT La Bisbal, amb la seva dedicació i experiència en l'organització d'esdeveniments esportius de primer nivell, garanteix una experiència inoblidable per a totes les persones que assisteixin. A més de l'emoció de les competicions, l'Open Internacional Femení Sol Gironès també proporciona un espai per al contacte amb les jugadores, activitats paral·leles, zones d'esbarjo i moltes altres sorpreses per a tots els assistents.

Així doncs, no podeu deixar passar l'oportunitat d'assistir a l'Open Internacional Femení Sol Gironès, un esdeveniment esportiu d'elit que elevarà l'ànima de tota la comunitat local i farà de La Bisbal un focus d'atenció internacional. Marqueu les dates del 5 a l'11 de juny al vostre calendari i prepareu-vos per viure un espectacle de tennis inoblidable.

Dilluns
05
jun
Gratuït
Finalitzat
Dimarts
06
jun
Gratuït
Finalitzat
Dimecres
07
jun
Gratuït
Finalitzat
Dijous
08
jun
Gratuït
Finalitzat
Divendres
09
jun
Gratuït
Finalitzat