1r OPEN de La Bisbal d'Empordà tennis amb cadira de rodes - Lliga Mapfre

Torneig

Finalitzat
2023
Del dv. 02.06.23 al dg. 04.06.23 | 11:00 h
DURADA:  5 h
Compartir

El Centre Esportiu CT La Bisbal té el plaer de convidar-vos al 1r OPEN de la Bisbal d'Empordà de tennis en cadira de rodes - Lliga Mapfre, una competició esportiva apassionant que combina l'esperit de l'esport amb la inclusió.

Aquesta emocionant jornada es durà a terme a les instal·lacions del Centre Esportiu CT La Bisbal, un escenari idoni per a aquest esdeveniment de primer nivell. Jugadors i jugadores de tenis en cadira de rodes de tota la comarca i més enllà s'enfrontaran en emocionants partits, mostrant la seva habilitat, destresa i competitivitat.

Amb el suport de la Lliga Mapfre, aquest open de tennis en cadira de rodes busca promoure la pràctica d'aquest esport adaptat i fomentar la inclusió i l'igualtat d'oportunitats per a les persones amb discapacitat. Serà una oportunitat única per a tots els assistents de presenciar un alt nivell de joc i de compartir valors com l'esforç, la superació i el respecte.

L'OPEN de la Bisbal d'Empordà de tennis en cadira de rodes - Lliga Mapfre és un esdeveniment familiar i obert a tots els públics. Convidem a tots els aficionats al tennis, els residents locals i visitants de la comarca a gaudir d'un dia ple d'emocions i acompanyar els jugadors i jugadores en el seu recorregut cap a la victòria.

Us esperem perquè no us perdeu aquesta gran oportunitat de ser testimonis d'un esport tan emocionant com el tennis en cadira de rodes. Els esperem al Centre Esportiu CT La Bisbal per viure una jornada inoblidable d'esport i inclusió.

Divendres
02
jun
Dissabte
03
jun
Diumenge
04
jun