Jornada de Tennis Inclusiu

Exhibició de tennis amb persones amb diversitat funcional de la fundació ACELL de Barcelona.

Finalitzat
dijous, 1 de juny | 10:30 h
Compartir

La Jornada de Tennis Inclusiu, organitzada pel Club Esportiu CT La Bisbal,  té com a objectiu fomentar la inclusió i la pràctica del tennis per a persones de tots els nivells d'habilitat i amb diversitat funcional.

Durant aquesta jornada, el Club Esportiu CT La Bisbal brinda una oportunitat única perquè persones amb discapacitat o necessitats especials puguin gaudir de l'esport del tennis en un entorn acollidor i adaptat. Amb l'ajuda de monitors i professionals qualificats, els participants rebran l'assessorament necessari per millorar les seves habilitats tècniques i tàctiques, així com l'oportunitat de participar en emocionants partits i activitats relacionades amb el tennis.

Aquesta Jornada de Tennis Inclusiu busca promoure la igualtat d'oportunitats i la integració social a través de l'esport, proporcionant un espai segur i inclusiu per a tothom. A més de l'aspecte esportiu, l'esdeveniment també pot incloure activitats complementàries com xerrades motivacionals, sessions educatives sobre l'adaptabilitat de l'esport, i altres activitats de lleure perquè els participants gaudeixin d'una experiència completa.

El Club Esportiu CT La Bisbal demostra el seu compromís amb la comunitat local al organitzar aquesta jornada, donant suport als valors d'inclusió i diversitat. Aquest esdeveniment és una oportunitat per a totes les persones, independentment de la seva condició, de gaudir de l'esport i establir vincles socials positius.

Dijous
01
jun
Gratuït
Finalitzat