Meloncolia

Les Nits del Barri del Convent - VII Cicle de Cafè Teatre

Finalitzat
2023
dijous, 15 de juny | 21:30 h
DURADA:  50min.
  • Nom de la companyia: Joan Estrader
  • Estil: humor absurd

Ho organitza: AA.VV. Barri del Convent i Ajuntament de la Bisbal. Àrea de Cultura
Formen part de: Xarxa Gironina de Cafè Teatre
@xarxacafeteatre

Amb la producció de: Operacions Espacials, SC
Amb el suport de: la Diputació de Girona

 

Compartir
  • «Joan Estrader, un paio estrany. El seu plantejament escènic té dos eixos fonamentals: la paraula i l’estimulació d’algun racó del cervell que et deixa entre el somriure i el dubte, entre l’admiració i la sorpresa. ‘Meloncolía’ és poètica i insubordinació taimada, perquè llança dards perquè els agafem amb les mans obertes i, al mínim contacte, es converteixen en esclats de color. És estrany el teatre de Joan, és clar que sí. És teatre del bo, d’aquell que et deixa una sensació agredolça. Un espectacle surrealista carregat de jocs de paraules, humor i absurd.»

Les Nits del barri del Convent és un projecte de l'Associació de Veïns del barri del Convent i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Bisbal que està plantejat com un cicle d’espectacles de cafè-teatre que es realitzen durant 3 dijous, els mesos de maig i juny, al convent dels Franciscans, amb espectacles de diferents tipus: clown, teatre gestual, teatre d’humor, performance, noves tendències…

Un projecte singular que combina hàbilment cultura, acció social i treball als barris i que aquest any 2023 presenta la seva 7a edició amb un cartell artístic molt atractiu.

Dijous
15
jun